(Android/iOS) Food Truck Chef™ Cooking Games хак нескінченної витривалості
Feb 19, 2022 21:45:04 GMT -8
Post by ulstavematpul on Feb 19, 2022 21:45:04 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак нескінченної витривалості ▞▞▞
▞▞▞ Food Truck Chef™ Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Пройшла всі зони, на 3зірочки) класна гра😊 чекаю на нові зони якшо вони будуть)
Мені подобається його спосіб більше, ніж кулінарна лихоманка, де вам потрібно ціла вічність, щоб отримати дорогоцінні камені і прогрес, який робиться досить легко, ви просто повинні бути завзятим гравцем, я граю, можливо, 3 або 4 дні на тиждень принаймні 30 хвилин, але це останнє оновлення, яке я не можу завантажити, постійно каже, що завантаження очікує, але нічого не відбувається, я думаю, що ви повинні сповільнити всі оновлення, які насправді не потрібні, і полегшити переміщення елементів з одного місця в інше, але мені потрібна допомога з цим завантаженням, якщо можливо.
Ця гра весела, але я купив bbq street і не можу подавати стейки, але не маю проблем з подачею речей деінде. ТАКОЖ Я заплатив за 35 000 монет своєю карткою, яка була стягнута, але не отримала монети. Ви не можете просто взяти гроші людей, а потім не віддати їм те, за що вони заплатили.
Спасіба вам. Ь Ь
Справді весело! Я просто хочу, щоб були швидші способи отримати оновлення, ніж швидко виконувати кожен рівень або постійно переглядати рекламу...
Ця гра дійсно весела. Мені подобається той факт, що це складніше, ніж інші ігри з їжею для мобільних пристроїв. Але це абсолютно обурює те, що все після першого фургона вимагає дорогоцінних каменів. Ви можете заробляти в середньому 15-30 дорогоцінних каменів на день залежно від того, як часто ви граєте. Але щоб пройти другий і третій рівні, вам доведеться витратити 500 дорогоцінних каменів. І це лише 3 рівні, зараз у грі є приблизно 12 або 15 різних рівнів. Будь ласка, зменште потребу в дорогоцінних каменях
Ця гра дуже добре працювала для мене. Я розблокував 10 різних вулиць і пару днів тому раптом усі мої оновлення до фургона та обладнання зникли!!! 0% по всьому світу. Це відстой. Я так старанно працював, щоб заробити всі ці дорогоцінні камені, і витрачаю їх на їх оновлення, і все втратив. Дуже сумно
Чудова гра, але вона постійно видаляла мій прогрес. Я оновив усі вулиці, потім вони двічі видалили всі мої оновлення. Підтримка дала мені трохи дорогоцінних каменів, але цього було достатньо, щоб оновити 1 вулицю. Марна трата часу. Ця гра мала потенціал отримати 5 зірок. Дуже розчарований.
Сьогодні в грі є збій, він говорить: «Шеф-кухарю для їжі потрібно завантажити ресурси, щоб продовжити». Я не міг грати цілий день. Виправте будь ласка!!
Я зовсім не задоволений тим, як запускається ця гра. Я надіслав два електронні листи про те, що вулиця Ранен не відкривається для мене, кажуть, що незабаром, мені постійно говорять бути терплячим. Минуло 3 тижні. До цього було чудово. Поки це питання не буде вирішено, я не буду щасливий!
Я граю в це на FB деякий час. І раптом гра не завантажиться. Я надіслав кілька повідомлень через сторінку перевірки фургонів у FB. Там написано, що я повинен надіслати їм електронний лист у грі. Гра не завантажується, тому я не можу надіслати їм електронний лист у грі. Допоможіть, будь ласка, пройшло близько 5 тижнів.
Food Truck Chef™ Cooking Games Pro příležitostné hráče qqu
Супер
Це дуже, дуже-дуже гра, я люблю такі типи ігор, і ця набагато легша для сімейних монет і гри для дорожчого розташування.
Весело, просто, легко ввійти
Добре
Суперово😀
це може бути трохи простіше, і він має проблеми з оновленнями, коли він не робить оновлення після того, як ви за нього заплатите, і монети також зникають випадковим чином або після перегляду реклами...
Мені сподобалось. Раніше я грав у неї на своєму планшеті, але коли намагаюся встановити на свій мобільний телефон, я не можу отримати збережені ігри. Будь ласка, допоможіть отримати мою попередню збережену гру. Дякую
Самоцвіти іноді буває важко дістати. Це робить гру менш привабливою для мене, тому що без дорогоцінного каменю ви можете оновити кухонні предмети
Чудова гра!
3 зірки, тому що стільки прогресу, що ви досягаєте, все стає дуже гальмованим і коштує настільки, що ви не можете закінчити, не заплативши щось, і jm дитина так мені не подобається, то це проблема найжахливіших повідомлень, коли ви не граєте в це так бабуся чекає щось подібне, і буває, що вдруге, коли я отримав повідомлення, дідусь помер. вибачте , якщо я зробив якісь помилки англійська не моя перша мова , моя перша мова , тож вибачте , якщо я вас розлютив .
Гра сама по собі весела, однак кількість дорогоцінних каменів, які мені довелося витратити (навіть після того, як все було повністю оновлено), більше, ніж сам приз під час цього нещодавнього карнавалу. Кількість дорогоцінних каменів, необхідних для оновлення, також трохи смішна, оскільки ви не можете пройти етапи карнавалу, не оновивши все. Я не знаю, чому ігри відчувають потребу базувати все на дорогоцінних каменях, а потім майже не давати вам їх. Подобається безкоштовне відео про дорогоцінні камені. Ви отримуєте 1 парне значення в оголошенні множини.
розчарований....Я граю в цю гру довгий час, також на багатьох різних пристроях. Однак щойно купив останній ресторан і пакет дорогоцінних каменів, потім не грав, можливо, 4 дні, і гра чомусь більше не відкривається. Багато разів намагався відкрити, але він просто продовжує закриватися, не відкриваючи його, тепер я ніколи не відчував такого до того, як текст кинув так близько до завершення та завершення всіх ресторанів!!
Я любив цю гру. Потім почало замерзати. Втратив усі свої дорогоцінні камені. Крім того, фургон не віддає ваші дорогоцінні камені після 5-годинного очікування. Тепер я втратив усі рівні.Навіть перший рівень не відкривається. Я перевстановив, але все ще не працює. Сумно, тому що я любив грати в цю гру. Вирішив видалити.
Мені дуже сподобалася ця гра. Однак для переходу до наступного етапу потрібні оновлення, а кожне оновлення потребує дорогоцінних каменів. Для покупки дорогоцінних каменів потрібно використовувати реальні гроші. У цій грі тільки гроші? Так розчаровує.
Я люблю гру, але платіжна система зіпсована. Я спробував придбати кілька дорогоцінних каменів і в результаті отримав 7 окремих платежів за одну й ту саму покупку, І навіть не отримав жодного дорогоцінного каміння! Я надіслав їм електронну пошту без поточної рішучості...
Гра не дає мені нічого робити. Я натискаю на сайт морозива, і він вимикається. Я намагаюся зняти відео для дорогоцінного каменю, і воно перезапускається. Також на фургонах з їжею, які я зміг це зробити, потрібен шлях до багатьох дорогоцінних каменів, щоб мати можливість очистити його та рухатися вперед. Потрібні дорогоцінні камені для оновлень як скоро, так і дуже дорого. Пропустіть цю гру і знайдіть щось подібне, воно має бути кращим за цю. В основному на вулиці морозива, яка щоразу вимикає гру. Але він вимкнувся і на інших вулицях, коли я намагаюся грати чи оновлювати.. Тепер взагалі не дозволяє грати. Я натискаю на місце, і воно вимикає додаток і переходить на мій телефон. Я видалив.
Я люблю цю гру і чекаю на частину 2. Будь ласка, поспішіть. не можу дочекатися. продовжуйте перезапускати дратує, будь ласка, виправте це і не можу завершити dds для дорогоцінних каменів. Я не можу відкрити його зараз після того, як грав у 4 ресторані. перевстановлюйте його багато разів, але це не спрацювало. я не можу літати більше. будь ласка, виправте це.
РЕДАГУВАТИ: Змінено оцінку, оскільки мою проблему було вирішено. Чесно кажучи, я трохи вражений тим, що я не отримав якогось автоматизованого "Вибачте, що вам не сподобалася гра! Пройдіть це опитування!" відповідь, І я фактично отримав свої дорогоцінні камені назад. thnx thnx, і мені дуже подобається гра (за винятком ЧІТКОГО поштовху до мікротранзакцій. але привіт, безкоштовна мобільна гра.)
Гра була такою гарною на першому рівні, але як тільки ви купили наступне місце, це стало смішно. Це дає вам час на кожному рівні, і це так швидко, що я не зміг прибити всіх клієнтів, що залишає вам одну зірку. Машини/плита готуються занадто довго, навіть якщо ви оновили. Я завжди отримував одну зірку, тому що піч займала занадто багато часу, а час минув і клієнти пішли. Відразу видалення. Було весело, поки це тривало.
Speed Hero: Superhero Games Kalandjátékok slxq
Не встановлюйте цю гру! Почалося добре, але потім дійшло до того, що було неможливо грати, а тепер взагалі не працює. Вони не виправили жодних помилок, і це все ще Різдво в грі. Вони майже відмовилися від цього. Скаржитися, і все, що вони кажуть, це перевстановити, яка нічого не робить. POS! Я був дуже піднятий, і нарешті довелося видалити його зі своїх пристроїв сьогодні.
Food Truck Chef™ Cooking Games Інше ltqe
Якби я мав примітки: іконки в порядку бульбашок трохи малі, а плита ковзає (важко розмістити речі). Анімація трохи хитка і нерівна, моделі персонажів. Інакше я люблю це. Я страшенно готую FPS.
Ви продовжуєте оновлювати гру відьма чудова. Але нам потрібні нові рівні, ви їх давно не додали. Все ще люблю гру.
Ця гра хороша, але є багато доповнень. А рівні такі складні
Я люблю грати в цю гру. Вам ніколи не потрібно використовувати власні гроші. Весело і поступово стає важче. Я б поставив йому 5, але рівень карнавалу відбувся... Єдиний недолік – карнавальні рівні заморожують гру. НЕ грайте в них, а потім втрачайте всі свої дорогоцінні камені, тому що ви не можете в них грати. Я написав творцю, і вони запропонували щось «спробувати» та виправити. Але це не працює, тому я втратив багато своїх монет і дорогоцінних каменів. Він замерзає тільки під час карнавалу, тому НЕ робіть цього. Інші гравці сказали, що їхні карнавальні рівні також замерзли.
Гра дуже.класна
Був повністю захоплений цією грою - далеко вгору на рівнях. У грі був збій, вона виходила з ладу приблизно на день, а потім, коли її відновили, я знову зіткнувся. Втрачено багато вулиць, багато рівнів (більше 70). Розчарований, що доводиться перегравати вулиці, які я вже виграв.
ця гра починається добре, але другий етап призначений для того, щоб ви зазнали невдачі. якщо ви натиснете видалення, це повідомляє, що вся ваша особиста інформація буде видалена, і ви не зможете її відновити. Будьте обережні з цією грою.
це дуже гарна гра...просто деякі рівні дуже важко пройти...через високі вимоги до дорогоцінних каменів........
Гра класна, перетягування іноді трохи затримується, а оновлення коштують дуже дорого, тому що ви не заробляєте багато. Моя справжня скарга на розробників... Мені переплатили за один з їхніх пакетів Gem, я надіслав їм електронну пошту зі своєю проблемою, і це було дуже неприємно, намагаючись отримати мою відшкодовану компенсацію!!! Я ще не вирішив свою проблему!!!!
Food Truck Chef™ Cooking Games عمومی uroa
нормально.
Супер весела гра, але ви, чесно кажучи, думаєте, що я буду буквально платити, щоб грати у «безкоштовну» гру? Після першого кварталу вам доведеться заплатити, щоб розблокувати кожен додатковий район. Це важко ні.
Дуже весело та складно, але я більше року чекав, поки моя вулиця тако дозволить мені пройти 14. Час спливає, і це не дасть вам нічого зробити, навіть якщо я маю на ньому зірку. Я не можу відтворити його або піти, оскільки клієнт виходить на обох і стоїть там. Знову я не можу нічого приготувати для подачі. Розчарування. О, помітив, що всі мої покупки на Братвурст-стріт та деяких інших було скинуто, але це щось інше. Неможливість грати в виклики через помилку – це погано.