Post by ulstavematpul on Feb 19, 2022 21:29:59 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Recharge Please! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Recharge Please! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ استقامت نامحدود تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ Recharge Please! 2022 version ▞▞▞
بازی واقعا سرگرم کننده است و اگر وای فای خود را روشن کنید کار می کند و گرافیک بسیار خوب 5 ستاره برای این بدون کلاه است
عالی یک ستاره کم کردم چون بسیاری از تبلیغات میاره
Recharge Please! · تصاویر برنامه · معرفی برنامه · برنامههای مرتبط · دیگران نصب کردهاند · برنامههای مشابه · نظرات کاربران.
خیلی باحاله و همه رنگ ها رو دوست دارم این یه بازی خوب برای بچه های کوچولو هست به طوری که با سوکت واقعی بازی میکنن
ایده بسیار جالبی است، اما دسته ای از معماها را می توان به اشتباه حل کرد زیرا موتور فیزیک واقعاً کار نمی کند
سلام من فاطمه رحیم پور هستم ١٠سالمه این بازی خیلی خیلی قشنگه من عاشق این بازی ممنون از سازندتون ❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘💋💋 😚😚😚
من فکر میکنم اگر حجم تبلیغات مضحک آن نبود، این بازی زمان بسیار خوبی خواهد بود. به معنای واقعی کلمه بعد از هر سطح مجبور می شوید در یک تبلیغ بنشینید. حتی گزینه ای برای خرید نسخه رایگان تبلیغاتی نیز وجود ندارد. در کل خیلی بد
باحاله 😍😍😍😍 هرکی میگه بده خره باشه😡
T Most desirable Certainly no Lodge Bonus items In australia ...
این یک بازی سرگرم کننده و سرگرم کننده است اما تبلیغات بیش از حد وجود دارد!!!
بازی بسیار سرگرم کننده و آسان است و اوم و من آن را بارها و بارها بازی می کنم، مثل اینکه هر روز آن را بازی می کنم، نمی توانم از تبلت خود خارج شوم، بسیار سرگرم کننده است
این یک بازی سرگرم کننده است اما اضافه می کند که دوست ندارند
*سلام من کیانا هستم و نام کاربری مامانم هست حمیده رشیدی و من 12 سالمه و این برنامه هم خوبه🖤من بهش 3 ستاره میدم*
یازسبرطضثبز
عالی بوووووود من از این بازی خوشم اومد
این برنامه فوق العاده آسان = بسیار آسان است و موارد اضافه زیادی وجود دارد که پس از هر دور برد یا باخت ظاهر می شوند.
من دوستش دارم خیلی آرامش بخشه ولی چیزی که دوست ندارم کمی سخته ولی دوستش دارم ممنون که این بازی رو خوب کردی👍👍
Lost Grimoires: Stolen Kingdom Dobrodružné wpmq
بازی بسیار جالب یکی از مشکلات میزان تبلیغات است.
Recharge Please! - Puzzle Game v2.3.0 برای آندروید بر روی گوشی های هوشمند خود. این نسخه برای همه دستگاههای Android کار می کند.
من عاشق این بازی هستم اما تبلیغات زیادی دارد
Recharge Please! Tankenötter ctno
بازی خوبی است، بدون تاخیر یا اشکال، اما در کل فقط گوشی ها را شارژ می کند. ممکن است بعد از مدتی خسته کننده شود
کاملاً مملو از تبلیغات حتی قبل از شروع بازی، 2 تبلیغ 30 ثانیه ای داشتم! حتی زمانی که برای اجتناب از تبلیغات، به لطف سکه ها، هیچ را انتخاب می کنید، باز هم تبلیغات دریافت می کنید!!!
این کمی سرگرم کننده است اما تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد و بعضی اوقات عقب می افتد و وقتی 100% بود به من هدیه نداد
هفپ بزبربزلللاافج
تبلیغات خیلی زیاد هدیه رایگان در صورت تماشای این تبلیغ! نه ممنون. به هر حال در اینجا یک آگهی وجود دارد
خیلی سرگرم کننده است نه تبلیغات زیاد من تازه XD را شروع کردم اما بازی خوبی است ♡-♡
این یک بازی سرگرم کننده است، اما سیم ها در سراسر مکان، لطفا آن را تعمیر کنید!
خوب نیست
تازه شروع کردم به بازی یه جورایی احمق به نظر میرسه نمیدونم چرا ولی گنگ به نظر میرسه به همین دلیل گرافیکش رو خیلی کم دوست دارم و همچنین قسمت پایینش غمگینه و حتی لمسش کردم فقط سایتی که تبلیغ بود برام آورد
hw 680 ac recharge machine ساخت آنلاین - Huawei ...
خیلی آسونه ولی خوبه و اینک وقتی میری توش تا نت رو خاموش نکنی نمیاد👏👌
بعد از هر سطح یک تبلیغ وجود دارد و نمی توانید از آن بگذرید. تماشای تبلیغ بیشتر از تکمیل سطح طول می کشد. علاوه بر موضوع تبلیغات، بازی اصلا سرگرم کننده نیست. گیم پلی در همه جا پرش می کند و کمی کند است. مطمئنم که این کار سختتر میشود، اما تعداد تبلیغات من را از آن در سطح 6 خارج کرد.
خیلی خوب است، اما سطوح کمی آسان است
خیلییییییییییییی چرت
بازی عالی نصب کنید
این برنامه خوب است، اما هر ثانیه یک اضافه وجود دارد، فقط TOOOOOOOOO بسیاری اضافه می شود، این تنها دلیل حذف نصب آن است.
گرافیکش خوبه ایده بازی خوب است، اما سطوح آسان تکراری، خیلی سریع خسته کننده می شود. + هزاران تبلیغات، فقط اینترنت را غیرفعال کنید و دیگر تبلیغاتی نداشته باشید.
بازی خسته کننده/پایه پر از تبلیغات
Download Flipkart Online Shopping App 7.7 Version Latest Update free App offline apk. Find & Compare Similar and Alternative Android Apps like Flipkart
بازی ی خوبیه دست سازنده درد نکنه خداحافظل
سلام این بازی محشره😍 سازنده زحمت فراوونی کشیده تا موفق شده من همیشه گوشیمو نمیزنم خاموش میشه ولی این بازی رو نصب کردم یاد گرفتم گوشیمو بزنم شارژ😂 سازنده کارت حرف نداره👌❤
سوسوسود
من از بازی بسیار لذت بردم و از تبلیغات بعد از هر سه سطح اهمیتی نداشتم (من می دانم که آنها باید پول خود را بکشند) سپس آنها شروع به نمایش آنها بعد از هر سطح کردند و سپس علاقه ام را از دست دادم.
من بازی را دوست دارم، اما برای من کمی خسته کننده است و آیا دیده اید که چقدر تبلیغات وجود دارد، ای کاش این تعداد تبلیغات وجود نداشت.
این ساده ترین بازی در تمام زندگی من است! وقتی به سطوح مختلف میرسم، هیچ تبلیغاتی ظاهر نمیشود، درست مثل اینکه یک بازی رایگان اضافه میشود که این است! خوب، من انتظار دارم که این یک پنج ستاره باشد که شگفت انگیز، عالی، باورنکردنی، شگفت انگیز و بهترین است! بهتر است ادامه دهید و آن را امتحان کنید نه 4-ستاره نه 3-ستاره نه 2-ستاره و نه 1-ستاره 5-ستاره!
همین یک ستاره هم زیاد هست دست سازندش درد بکنه 🤣
نتایج جستجو - گیتی گستر راهبرد
Recharge Please! - Sin Batería Puzles dvcq
به راحتی نمی توان فهمید که در چه قسمتی از پلاگین و تبلیغات بسیار زیاد استفاده می کنید. گزینههای پایان سطح نشان میدهند که یا تبلیغی را برای x پخش کنید یا تبلیغی را برای x پخش نکنید. با این حال، یک تبلیغ بدون توجه به آن پخش خواهد شد
سلام بچه ها، این برنامه مهمترین چیز مشترک با یک تلفن و آدرس ایمیل جدید برای تلفن های همراه و نیم سال پیش است و t $$$$$$$$$$$$!
یکم آسونه
Recharge Please! Головоломки xwo